feriebolig toscana

Guide: Hvor skal du bo i Toscana?

Guide: Hvor skal du bo i Toscana?

Drømmer du om at tage familien med en tur til Toscana i Norditalien? Så kan det varmt anbefales. Italien er et skønt land, og i Norditalien er der gode muligheder for at opleve Italien fra sine bedste sider. Her kan I rigtig opleve den charmerende del af Italien, som stadig har sit autentiske og rustikke udseende. Størstedelen af turisterne i Toscana vælger at leje en feriebolig, hvor der er gode muligheder for at bo blandt de lokale i hyggelige omgivelser. I vil i dette blogindlæg blive præsenteret for tre byer i Toscana, som er yderst populære og uden tvivl et besøg værd.

Firenze

Firenze er en unik og hyggelige italiensk by i Toscana, der har mange smukke seværdigheder, alle bør opleve. Firenze er en by, hvor der er stor fokus på kunst. Byen indeholder utrolig meget smuk kunst og smukke bygninger, du kan få flere dage til at gå med at kigge på. 

Pisa

Pisa bliver af mange kaldt for ”En overset perle”, da den godt kan blive glemt blandt Italiens mange store og flotte byer. Pisa har en helt fantastisk historie, som kan spores helt tilbage til Romertiden. Hvis I er på udkig efter en feriebolig toscana, så er Pisa en fremragende by. Her er byen mest kendt for sit skæve tårn, men den er meget mere end det! 

Lucca

Lucca er utrolig smuk by, som har fremragende muligheder, hvis I ønsker at shoppe på jeres ferie. Her byder de centrale gader på mange tøjbutikker med populære mærker. Lucca er kendt for sine mange hyggelige caféer, som har rustikke omgivelser. Det er blandt andet med til at skabe en unik oplevelse, når du sidder og får en kop kaffe. Ønsker I at være kulturelle for en aften, så kan I tage en tur i det smukke operahus, Teatro Del Giglio, som byder på flere af de største operasangere i verden.