Låsesmed

Hurtig hjælp

Hurtig hjælp

Det er lidt pinligt, men jeg havde låst mig ude. For første gang nogen sinde, og selvfølgelig mens mine forældre var på ferie. De har ellers en ekstra nøgle, jeg kunne have fået for så langt væk bor de ikke. Men der var ikke lige nogen muligheder der. Heldigvis havde jeg min telefon på mig, for jeg måtte på jagt efter en låsesmed, der lå i nærheden, som havde åbent, og som derfor ville kunne komme ud hurtigt, så jeg kunne komme ind. Der er moderne telefoner smarte, for det er bare at søge efter noget, så kommer en lang liste frem.

Hurtig udrykning

Heldigvis bor jeg i byen, så der er flere at vælge mellem. Jeg valgte derfor hurtigt en låsesmed odense, der kunne komme ud med det samme. Der gik ikke 10 minutter, så var de der og kunne komme i gang. Først ind i opgangen og bagefter ind i lejligheden. Det gik også rigtig hurtigt, og uden det skadede låsene, så ingen skade sket. Desuden var det rigtig betryggende, at de sikrede sig, at jeg rent faktisk boede i lejligheden, så de ikke bare lukkede hvem som helst ind. Det kunne jeg rigtig godt lide, den ekstra sikkerhed og professionalisme.

Mine nøgler lå som forventet i entreen, da vi kom ind. Jeg fik en regning, der ikke var så høj, som jeg havde frygtet. Det var en rigtig god oplevelse. Det sagt, så håber jeg ikke, jeg kommer til at låse mig selv ude igen, men gør jeg det, så er det dem her, jeg ringer til igen. Jeg vil dog bruge dem til andre ting. Jeg har besluttet mig til at få en lås, der ikke smækker af si selv, men hvor jeg skal buge nøglen for at låse hver gang. Så havner jeg ikke i den her situation igen.