lund copenhagen

Klassisk smuk

Klassisk smuk

Jeg kan rigtig godt lide ting, der er lidt vintage. Jeg har fundet smukke kjoler, der er ret 50’er i stilen, jeg har sjove, gamle ting stående derhjemme, og jeg kan godt lide at pynte det hele med rød løbestift og røde negle. Men det skal være gennemført, og det gælder også mine smykker. Jeg bliver inspireret af de gamle billeder, der hænger hjemme hos mine bedsteforældre. Det er både billeder af dem selv, men også billeder af lidt ældre generationer, der er kommet før dem. En tid, hvor stilen var lidt mere elegant, hvis du spørger mig.

Margueritter ville fuldende billedet

Et af mine favoritter er et billede af mine bedsteforældre. Og der, øverst på hendes kjole, sidder en stor marguerit. Billedet er falmet og i sort og hvid, men ingen er i tvivl om, hvilket smykke der er tale om. Jeg ved dog ikke, om jeg lige er til en broche, men øreringe vil helt sikkert være helt perfekte. Og øreringe som dem har min bedstemor også. Hendes er meget store og med klips, og jeg har huller i ørerne, men der findes også nogle lidt mindre, der kan bruges til mig. Jeg har faktisk allerede bestilt et par på https://www.fangels.dk/maerker/lund-copenhagen.html.

De giver kjolerne noget ekstra

Jeg kan godt lide, at min stil er gennemført. Og de øreringe gør rigtig meget, synes jeg. Jeg synes, de passer rigtig godt til det hele, og de kan bestemt også bruges til andet, for livet er andet end kjoler med strutskørt.

Det er nok også derfor, at de smykker stadig er moderne. Fordi stilen stadig holder så mange år senere. Det er om noget tidsløst design, der samtidig udvikler sig i nye retninger. Det er noget, der passer til jeans og sneakers, ligesom de stadig passer til feminine kjoler og høje hæle.