Ikke kategoriseret

Alle har da et spejl på badeværelset

Alle har da et spejl på badeværelset

Mange har et spejl hængende over håndvasken kombineret med ordentlig lys. Det er der, håret kan sættes, manden kan barbere sig og kvinden lægge sin make-up. Det er der, du altid lige tager et kig, inden du forlader badeværelset, hvad enten du er hjemme hos dig selv eller ude hos andre. Selv restauranter, barer mm. har et spejl på badeværelset, og for langt de fleste er det et must, der ikke kan undværes.

En naturlig del af indretningen

Et spejl kan dog så meget mere bare at være et spejl. Mange badeværelser er ikke specielt store, og kombinerer du spejlets placering med generelt lyse farver, så kan det også være med til at åbne et rum op og få det til at synes større. Det kan sagtens gøres, uden det virker påtaget, da du igen altid forventer at finde mindst et vægspejl på et badeværelse. Er der god plads, så er det muligt at vælge et skab med en spejllåge i stedet, så kan du nemlig kombinere opbevaring med det praktiske, mens det stadig ser ud, som et badeværelse skal. Eller du kan vælge et spejl, der har indbygget lys foroven, så du er sikker på, at du har perfekt lys, selv når det er mørkt udenfor. Der findes endda modeller, der også har lys nedenunder, så lyset på spejlet bliver så naturligt som muligt. 

Meget kan du gå på kompromis med

Det gælder også, når det kommer til dit badeværelse, men spejlet er ikke et af de områder. Her kan det svare sig at bruge noget tid på at finde lige det spejl eller det skab, der passer ind i din stil. Det er vigtigt, at du tænker over størrelsen. Et for lille spejl vil blive væk på væggen, og et, der er for stort, vil virke for overdøvende. Medmindre det spejl eller spejlskab, du er faldet for, allerede har indbygget lys, så skal du også overveje denne del. Igen vil de fleste med god grund gerne have lys over spejlet, men er det for stort, så vil der ikke nødvendigvis være plads til det. Er spejlet for småt, så risikerer du, at det ikke kommer til at se pænt ud, når du efterfølgende installerer en lampe eller LED-spots oven over det, især hvis du ikke har valgt lampen samtidig. Men undgår du disse små fælder, så vil det rigtige spejl løfte dit badeværelse op i en helt anden liga og give det din helt egen stil. Køb dit vvsudstyr hos Completvvs.