Teltmesteren

Camping uden problemer

Danskere i alle aldre holder af at campere. Som den oplagte ferieform til at komme tæt på naturen og få nogle gode oplevelser sammen er det især populært blandt børnefamilier. Campingferien åbner op for mange muligheder: man kan opleve skønne Danmark, som er kendt for sine smukke, idylliske landskaber, og som er en oplagt campingdestination med sit milde klima i sommerhalvåret. Man kan også tage til et naboland for lidt afveksling, eksempelvis Sverige, hvor det endda er tilladt at slå sit telt op hvor som helst i naturen. Eller man kan rejse endnu længere væk, eksempelvis på bilferie til et sydeuropæisk land, og have teltet med i baggagerummet. 

Forskellige former for campingferier betyder dog også forskellige behov, og det kan være rart med et sted, hvor man bliver givet en oversigt over mulighederne og bliver guidet i sit valg af telt. Og dette er præcis hvad man får med hjemmesiden fortelt-eksperten.dk. Her er der artikler om forskellige former for telte, eksempelvis villatelte, kuppeltelte og letvægtstelte, men primært forskellige typer af fortelte

Skal man afsted hele familien, bør man læse op på villatelte. Campingferie er skønt for familien, og især børnene nyder godt af at kunne komme ud og lege og løbe rundt og mærke friheden, især, hvis man normalt bor i en storby. Uanset hvad er det en fantastisk oplevelse at komme ud og se noget nyt sammen. Men der skal også gerne være plads til det hele uden, at man går på kompromis med eksempelvis komfort. Dette er blot en af en lang række fordele ved villateltet, som man kan læse om i de mange artikler. 

Skal man bevæge sig ud i naturen på gåben, kan et letvægtstelt derimod være en god idé. Skal man f.eks. på trekkingtur i fjeldene, er det rart, at der garanterer høj mobilitet. Dog anbefaler fortelt-eksperten.dk kun letvægtstelte, der holder til alt slags vejr, er slidstærke og er lette at slå ud og pakke sammen igen. 

Siden anbefaler ligeledes en lang række fortelte af god kvalitet fra kendte mærker. Fortelte er et essentielt camping-element, som sikrer opbevaring og siddepladser skygge og læ uden, at man behøver bevæge sig ind i sovekabinerne. På fortelt-eksperten.dk sælges et bredt sortiment af fortelte, som lukker tæt til og beskytter mod regnvand, skidt, insekter mm. – kort sagt alle de elementer, som kan blive en kæp i hjulet på en succes campingtur. Sørg derfor for at læse anbefalingerne i artiklerne ud, og vær dermed rustet til en gnidningsfri tur.