geografiske kort 2

Få de flotteste geografiske kort til klasseværelset

Jeg var for nylig på jagt efter geografiske kort til at udsmykke et klasseværelse på min skole med. Væggene var meget bare, og jeg syntes, at det ville være flot med nogle store kort, som eleverne kunne sidde at se på. Jeg søgte derfor lidt på nettet, og her faldt jeg over Sumopix. Jeg må sige, at jeg blev meget imponeret over deres store udvalg. De har virkelig meget at byde på i forhold til geografiske kort. Jeg fik svært ved at vælge, fordi der var så meget forskelligt

Jeg var på udkig efter et sted, hvor jeg både kunne få et Danmarkskort og et Verdenskort, men det skulle helst være trykt på en anden måde end en plakat. Der er selvfølgelig ikke noget galt med en plakat, men hvis du har oplevet 21 elever holde frikvarter, ved du nok, at der hurtigt kan komme flænger i en plakat. Derfor var jeg på udkig efter et mere robust materiale. 

Hos Sumopix har de blandt andet kort, der er trykt på lærred. Det er store flotte lærrede, nogle af dem er endda lyddæmpende. De sidste virkede særligt tillokkende, da det kunne være med til at forbedre akustikken i klassen. 

Jeg endte dog med at købe nogle kort, der var trykt på masonitplader. Jeg syntes, at det var sjovt, at eleverne kunne bruge kortene, når de skulle vise, hvor de havde været henne på ferie. Ud over det kunne vi bruge kanten på kortene som opslagstavle. Det var derfor det, der gav mest mening for mig. 

Det lyder måske som en dyr løsning, men det var det på ingen måde. De geografiske kort på masonitplader passede rigtig godt med det budget, jeg havde lagt. Jeg kan derfor kun sige, at jeg er meget tilfreds med priserne hos Sumopix. Det samme gælder deres niveau af service. Jeg bestilte kortene og fik dem leveret til tiden. Jeg var lidt i tvivl om, hvilken type verdenskort jeg skulle vælge. De har en database med over 2.000 kort, så jeg synes, at det er forståeligt, at der kan opstå tvivl. Jeg kontaktede derfor Sumopix. Her fik jeg god hjælp til at komme videre. 

Kortenes kvalitet er også helt i top. Vi tog kortene i brug her efter sommerferien, hvor eleverne var oppe og sætte nåle i de byer eller lande, de havde besøgt i sommerferien. Så skulle de fortælle lidt om deres oplevelser. Det var en meget god og illustrativ måde at vise eleverne, hvor stor verden er.