forsinket fly

Bliv kompenseret, når flyet er forsinket

Bliv kompenseret, når flyet er forsinket

Ja den er god nok, det er muligt at få en kompensation, hvis dit fly er forsinket. Det er noget, alle er berettiget til, og det er reelt en flyforsinkelse-erstatning. Jeg stod selv i den situation, da jeg skulle af sted på ferie. Flyet var på ingen måde klar til at lette, og der var reelt ikke en god grund til det, som holdt os på jorden.

Få hjælp til det praktiske fra et firma

Nogle vil måske kalde det den dovne løsning, men for mig er det den praktiske løsning at få et firma, der kender området, til at sikre, at kompensationen kommer, som den skal. Jeg var nemlig helt sikker på, at jeg ikke selv orkede at tage den kamp med flyselskabet, for jeg var ret meget i tvivl om, hvordan jeg skulle gøre netop dette. Derfor fandt jeg et firma på nettet, der ordnede det hele for mig.

De får dine oplysninger, og det er faktisk alt, du skal gøre. Det tager et par minutter at indsende det hele, og det er tid, alle vil have. Derfra ordner de alt det tunge arbejde, og du får din kompensation ind på din konto fratrukket et fast gebyr, som de tager for deres del af arbejdet. En helt igennem fair måde at drive forretning på, synes jeg.

Det kørte glat hele vejen

Så jeg udfyldte og indsendte, og inden der var gået et døgn, så havde jeg fået min kompensation. Det er næsten som i et eventyr med en lykkelig slutning. Det er i hvert imponerende kort tid, de skulle bruge. Det er en ekspertise, der virker, for jeg tvivler på, at jeg med succes havde kunnet klare det samme på så kort tid.

Desuden så havde det arbejde krævet en noget større indsats fra min side – en indsats, jeg som nævnt ikke var særligt indstillet på, fordi det nok ville være for svært.