Beachflag

Jeg viser gerne min forretning frem

Jeg viser gerne min forretning frem

Jeg er indehaver af en lille smørrebrødsforretning. Jeg ligger på en større vej, men dog ikke på den lokale handelsgade, så der kommer folk forbi, men ikke så mange som bare 500 meter væk. Heldigvis er der altid liv på vores gader, og jeg gør rigtig meget for at vise både de lokale og de mange håndværkere, der kommer forbi dagligt, at her er mulighed for at få en god frokost til billige penge.

Jeg ville gerne have mere end bare spisesedlen udenfor

Kommer du kørende forbi, er det ikke sikkert, at du bemærker, at der er frokostmuligheder lige ved siden af. Det ville jeg gerne ændre på, for hvem vil ikke gerne have flere kunder i butikken. Lige her er lokal markedsføring ikke nok, for jeg vil gerne have alle besøgende forbi også.

Derfor besluttede jeg mig for, at der skulle sættes beachflag op uden for forretningen. Klare farver og et tydeligt budskab så alle kunne se deres mulighed for at få noget lækker frokost.

Det vil fungere på samme måde som et skilt, men det er større og mere tydeligt. Desuden kan det nemt klare både vind og vejr, uden at det kommer til at se trist og kedeligt ud. Det sidste går nemlig ikke, for det er som bekendt det første, du ser ved en forretning, der får dig til at gå ind i den og prøve den af.

Du vil også se mig, hvis du kommer forbi

Hvis du er ved at være sulten, og du er i nærheden af mig, så vil du på god afstand kunne se, at det er her, din frokost skal købes. Der er gode parkeringsmuligheder, så det skal du ikke bekymre dig om, og som du kan se af både skiltet og vores vindue, så er du sikker på, at du finder noget lækkert, du gerne vil have at spise.