sirius lyskæder

Et lys i mørket

Et lys i mørket

Det er rundt om juletræet, det er på buske og træer udenfor, det pryder terrasser og altaner. Det er lyskæder, jeg tænker på her, og det gør mig rigtig glad, når det bliver mørkt udenfor. For inden jul er der sjældent sne på jorden til at lyse op i mørket, men lyskæder kan gøre en stor forskel. Og det er så hyggeligt at se, hvor mange der har dem oppe i rigtig lang tid. Det giver den helt rette julestemning, og det gør for mig december til en meget mere hyggelig måned.

Et blødt og behageligt lys

For mig er det dog mere end det. Jeg foretrækker de lys, der er bløde og behagelige. De skal lyse op, men de skal ikke skære i øjnene på nogen måde. Jeg vil have dem, der er varme og har et gult skær, og ikke dem, der er kolde og hvide. Det er selvfølgelig en smagssag, men for mig er julen og den mørke tid generelt lig med hygge, og der skal lyset også passe til.

Jeg har derfor valgt mine lyskæder ud med nøje omhu, og valget faldt naturligt på Sirius lyskæder. De har nemlig det behagelige og hyggelige lys, jeg godt kan lide. Og så er det lyskæder i en rigtig god kvalitet, der kan skabe den stemning i rigtig mange år. Både ude og inde, hvilket er endnu en fordel, for så kan jeg selv vælge efter behov og humør. Pynten behøver ikke at være ens år efter år.

Det er samtidig lyskæder, der er nemme at få til at sidde fast på alt, så de bliver siddende. I et land, hvor det blæser en del, er det en rigtig god idé. De skal aldrig rettes til, men lyser bare op – og i blæsevejr bevæger de sig bare med vinden, og det ser ret festligt ud inde fra stuen.