kabinekuffert

Find den rette kabinekuffert til din rejse

Find den rette kabinekuffert til din rejse

Skal du snart på en velfortjent ferie, og er du i tvivl om, hvilken kabinekuffert du skal have med i flyet? Så kan du med fordel læse med her. Der er nemlig mange forskellige modeller på markedet, så det kan være lidt af en jungle at finde rundt i. Kabinekufferter er en den sikre løsning som håndbagage, når du skal flyve, da de følger flyselskabernes krav. 

 

Hardcase eller softcase?

Et af de typiske valg, du kommer til at skulle træffe, er, om din kabinekuffert skal være i hardcase eller softcase? Dette er ofte et spørgsmål om smag og behag, da begge kabinekufferter kan stort set det samme. Dette handler typisk også om, hvilket design du ønsker, din kabinekuffert skal have. Her er der nemlig forskellige løsninger alt efter, om det er en hardcase eller softcase kuffert, du vælger. 

Hjul, der kan dreje 360 grader

De fleste moderne kabinekufferter har efterhånden alle hjul, der kan dreje 360 grader. Dette giver dig mulighed for at køre med kabinekufferten præcis, som du ønsker. Dette er en skøn løsning, da du nu ikke kun har løsningen med at trække kufferten afsted bag dig. Du kan med disse smart hjul også vælge at køre med kabinekufferten ved din side. 

Vælg en kabinekuffert efter dit behov

Der er utrolig mange forskellige modeller på markedet, og du bør derfor tage dig god tid, når du skal vælge din kabinekuffert. Skal du rejse langt, er det ofte en god idé, at du har en kabinekuffert, der kan lidt ekstra. Der er mulighed for at finde modeller, der har mange forskellige lommer, hvor du kan opbevare mindre ting, så de ikke bliver væk i det store rum. Skal du ikke flyve så langt, så er det formentligt fint, at du investere i en standard model, som har de nødvendige funktioner.