SUMOpix

Få ny inspiration til vægdekorationer

Er du på udkig efter noget nyt at pryde væggene i dit hjem med? Så bør du overveje at klikke ind på trykkeri-info.dk.

Trykkeri-info.dk er en blog, hvor man kan læse anbefalinger af forskellige løsninger til pynt af væggene – ikke alene i hjemmet, men også på arbejdspladsen. En anbefaling, som går igen fra mange af skribenterne på bloggen, omhandler webshoppen SUMOpix.dk. SUMOpix er nemlig forhandler af lige netop lærredsbilleder, hvor der er mulighed for både at købe prints fra SUMOpix’ billedarkiv, men også for at få printet egne billeder i en lang række af forskellige formater og på forskellige typer af lærreder. SUMOpix giver altså køberne uendelige muligheder for at lave personlige og unikke billed-collager, men i høj kvalitet og med en lang levetid. Man kan også købe geografiske prints på siden, som med deres lærredsformat er perfekte både til pynt, men også til let at sætte knappenåle i for at planlægge fremtidige drømmerejser. Derudover anbefales SUMOpix også, fordi de er leverandører af kvalitetslyddæmpning i form af deres lyddæmpende billeder.

Lyddæmpende billeder er den optimale løsning til de, der ville ønske, at de kunne reducere baggrundsstøj i specifikke situationer, såsom eksempelvis på kontoret, hvor mange mennesker snakker på én gang og dermed tilsammen skaber en konstant summende lyd. Dog kan løsningen også med fordel benyttes i hjemmet, især i rum, hvor der er højt til loftet, eller hvor der af andre grunde er en rungende, ubehagelig lyd. Med lyddæmpende billeder fra SUMOpix, som man kan læse om på trykkeri-info.dk, er det muligt at få reduceret baggrundsstøj så faktisk ønskede lyde fremstår klarere. Dette opnås ved, at man hænger de akustikforbedrende billeder fra SUMOpix op i det givne rum. Det er dog ikke selve billedet, som dæmper lyden; selve den lyddæmpende mekanik er komplet skjult bag billedets lærred, og det er dermed ikke noget, man lægger mærke til. Løsningen er derfor meget populær, da den består af et pyntende billedelement, imens det lyddæmpende element er ude af syne. 

Der er altså en del anbefalinger at gå i krig med på trykkeri-info.dk, som er en god kilde til fornyet inspiration til hjemmet. Uanset, om man ønsker at pynte sine vægge med personlige feriebilleder og portrætter af børnene, eller man ønsker et stort print af et flot kunstværk eller lignende, kan trykkeri-info.dk henvise til en webforhandler, der ikke alene giver stor mulighed for personlig tilpasning, men som også garanterer kvalitet til en god pris. 

http://trykkeri-info.dk/