interiorbutikken

Få tips til indretningen hos Interiørbutikken

God smag er ikke det samme for alle, men hos Interiørbutikken har de ramt en hovedåre med deres charmerende kollektioner af rustikke kvalitetsmøbler til hjemmet. I så godt som alle typer indretning vil et rustikt spisebord, vitrineskab eller stolegruppe falde naturligt ind, og skabe en stemning af varme, hygge og kvalitet. I Interiørbutikkens online katalog finder du et bredt og varieret udvalg af rustikke møbler i stilsikre designs og lækre materialer, som kan give inspiration til mere sjæl i din indretning.

Online forhandler med flair for det rustikke

Hos Interiørbutikken banker hjertet for møbler, som inviterer til levet liv. På hjemmesiden kan du gå på opdagelse i en verden af møbler, der oser af kvalitet og historie. Du finder gode tilbud i kategorierne: opbevaring, borde, stole, sofaer, rustikke møbler, kurvestole, hvide møbler og Nordal møbler. Her finder du inspiration til køb af enkelte møbler, eller til fulde indretningsløsninger til dine lokaler i det stilbevidste hjem.

Selvom Interiørbutikken selv holder mest af det mørkglødede udvalg af rustikke møbler i mørke træsorter, er kunderne mest glade for det anderledes lyse og lette udvalg af hvide mahognitræ-møbler i Halifax- og Provance-serien. Tag et kig i kataloget og find ud af, hvilken stil, der apellerer mest til dig og din indretning.

Brug rustikke møbler i din indretning

Rustikke møbler udstråler en robusthed og stil, som opmuntrer til at tage møblerne i brug – og ikke bare nyde synet af dem i rumemt. Ved at investere i et massivt egetræsspisebord, et rustikt spisebord, et kurvemøbel, eller spisebordsstole i ægte læder fra kataloget, vil du opleve fordelene ved godt, gammeldags håndværk, hvor god stil, funktionalitet og slidstyrke går hånd i hånd. Her skal du ikke være bange for at ridse i bordet – det vil falde naturligt ind i den patina, møblerne fremstilles med. 

I kataloget kan du vælge mellem i sofaborde, spiseborde, vitrineskabe, lædermøbler, sofaer og meget mere. Kun fantasien sætter grænser, når det handler om at kombinere den rustikke stil med din nuværende indretning, eller skabe samlede løsninger med forskellige møbler fra kataloget. Søger du inspiration, så tag et kig i bloggen, eller få vejledning hos Interiørbutikken.

Gode og gratis tips i Interiørbutikkens blog

Når du klikker forbi http://www.dk-interior.dk/ bliver du mødt med en række artikler, som giver inspiration til, hvordan Interiørbutikkens møbler kan indgå i din indreting. Læs om fordelene ved det solide håndværk, og hvilken rolle de forskellige stilarter kan spille hjemme hos dig.