Firmafrugt

Frugt skal der til

Frugt skal der til

Vi får hele tiden at vide, at der hviler en fedmeepidemi over os, og at vi skal spise mere grønt og frugt, så vi tænkte, at vi i firmaet ville gøre, hvad vi kunne for at vores medarbejdere fik mindst et stykke grønt i løbet af dagen. Så vi foreslog, at vi skulle have firmafrugt med levering hver uge – en gave til dem og til gavn for os, for vi ved alle, at er medarbejderne glade, og får de lidt ekstra energi indenbords i form af god mad, så arbejder de bedre.

En fælles beslutning

Vi tog sammen med personaleforeningen beslutningen, og så gik jeg i gang med at undersøge markedet for firmaer, som leverer frugt. Der fik jeg min første overraskelse, for der er mange, som gerne vil tilbyde deres service, så jeg måtte snakke med nogle stykker, som jeg valgte ud fra, hvad deres andre kunder sagde om dem.

Efter en snak med tæt på ti firmaer, så var jeg ikke i tvivl. Der var ét firma, nemlig http://www.frugtcompagniet.dk/, som stod som det oplagte valg, og det blev også dem, som jeg valgte til at levere vores frugt. Det har jeg bestemt ikke fortrudt, for deres kundeservice var fantastisk til at hjælpe og vejlede, så vi fik lige det, som vi skulle bruge. Deres udvalg af både frisk og tørret frugt samt de forskellige ordninger efterlod de andre leverandører i støvet.

Kvalitet hver eneste gang

Fra første gang de leverede, har de leveret kvalitet, og de kommer så præcist hver gang, at vi næsten kan stille uret efter dem. Der en meget stor tilfredshed blandt vores medarbejdere med det, som de leverer. Faktisk er der kun positive tilkendegivelser, så vi ved, vi valgte rigtigt.

Prisen for det hele er forbavsende lav. Jeg havde forventet, at de ville tage en væsentligt højere pris for det, men jeg klager ikke over det, for vi kan jo alle lide at spare penge uden at gå ned på kvalitet.