Rieker

Kvalitet og komfort i et

Kvalitet og komfort i et

Jeg har altid haft sko, som i bedste fald kunne kaldes for fodformede, men efter jeg er blevet ældre, så er det faktisk rart. Det, som er svært, er dog at finde sko, som er både komfortable, og som også er pæne.

Det er derfor, jeg er nødsaget til at købe de lidt dyrere mærker som rieker sko, men jeg er heldig, for sidste år fik jeg navnet på en hjemmeside af en god ven, som handlede sko til hele sin familie på den hjemmeside, og han havde været så tilfreds, at han nu ikke handlede sko andre steder.

Jeg tog en runde på deres hjemmeside, og først og fremmest var jeg lykkelig over at se, de havde rieker sko. Jeg var nemlig på jagt efter en klassisk mørkebrun herresko, så den bestilte jeg med det samme, for min kammerat havde jo sagt, de ikke havde leveret noget dårlig til ham nogensinde.

Kun en god oplevelse

Allerede efter nogle få arbejdsdage kom mine nye sko, og jeg kunne se ved selvsyn, at kvaliteten var helt i top. Der var inden forskel på dem, som jeg kunne købe i min lokale forretning, udover den pris som jeg skulle give, for de tog ikke nær så meget for dem, hvilket jeg sætter stor pris på, for hvem vil ikke gerne spare penge.

Jeg har siden handlet med dem mange gange, og hver eneste gang har de leveret langt mere, end jeg på nogen måde har kunnet forvente, og de har hver eneste gang leveret det, jeg har bestilt, meget hurtigt. Der har kun været en gang, hvor jeg skulle bruge kundeservice, og der fik jeg en behandling, som var jeg kongelig. Imponerende at de kan levere sko i bedste kvalitet og en service inklusiv levering, som er hurtigere end noget andet, jeg har oplevet, når jeg bestiller på nettet.