Fototapet

Spændende muligheder til hjemmet

Spændende muligheder til hjemmet

De fleste forbinder nok indretning med de helt rigtige møbler, med en designerpude i sofaen, med en lysestage i vindueskarmen, der bare er helt perfekt, eller med stilrent og moderne service. Men det er så meget mere end det, og for mig er det, der bare virker, det er tapet. Det kan løfte et rum og virkelig fremhæve alt det andet i rummet.

Det passer til store og små rum

Om det er til det lille badeværelse, der engang har været et kosteskab, eller om det er til en rigtig stor og prangende stue, så er tapet en rigtig god løsning. Det er billeder eller mønstre på væggen, der kan give et rigtig spændende liv. Mørke farver kan gøre det mindre og lidt hyggeligt, men lyse farver kan gøre et meget lille rum så meget større og mere imødekommende.

Samtidig har tapet bevæget sig rigtig langt siden de valgmuligheder, som vores bedsteforældre havde. Når dem, jeg kender, bliver inspireret af det tapet, der både er i mit hjem og i mit sommerhus, så henviser jeg dem altid til at kigge ind hos https://www.tapeteksperten.dk/fototapet-og-fotostat.aspx og finde lige det, der kan skabe det rette liv i deres hjem.

Jeg hjælper også gerne med valget

Når der er et så stort udvalg af tapet, som du finder det her, så kan det være rigtig svært at vælge det helt rigtige. Så derfor giver jeg gerne mit besyv med, for det er vigtigt at have noget, hvor alt fra farver til mønster passer ind i den stil, der allerede er i hjemmet. Tapet kan nemlig være alt fra det industrielle til smukke blomster, og det skal være det rigtige valg fra starten af.

Ellers er der også altid god hjælp at hente hos selve firmaet, der altid stiller deres store ekspertise til rådighed for deres kunder. Noget jeg også selv benytter mig af med jævne mellemrum.