Tapeteksperten

Væggene er essentielle for den gode indretning

Væggene er essentielle for den gode indretning

Mange har en tendens til at lægge fokus på gulvet, når de indretter. Det vil sige, at de glemmer at løfte blikket og overveje, om det, der sker på væggene, kan have en indflydelse på det samlede udtryk. Det kan godt afsløres allerede nu, at det har det. Væggene er noget af det vigtigste, når det kommer til det samlede udtryk og ikke mindst stilen, men det glemmer de fleste bare.

Farver og mønstre

Når du arbejder med indretning af væggen, er det første, du skal kigge på, selve væggen – det vil sige basen. En god base er nemlig fundamentet for den gode indretning, og det er jo netop den, som du stiler efter. Med selve væggen menes der den farve eller det tapet, som er på væggene. Inden du begynder med noget som helst, bliver du nødt til at overveje, om det er denne farve eller dette mønster, som du vil indrette ovenpå. Hvis først du begynder at indrette herpå, er der en god chance for, at du ikke gider at ændre det senere, selvom du er utilfreds med det.

Hvis du beslutter dig for, at du skal danne en ny base, skal du være helt sikker på, hvad det nye skal være. Det vil sige, at du skal vurdere, om dine vægge skal være neutrale, i lyse farver, mørke farver eller være beklædt med mønstre. Der er mange ting at overveje, og derfor vil du kunne få brug for lidt inspiration. Denne inspiration kan du hente på http://dk-fototapet.dk/, som er en blog, der bliver styret af tapeteksperten.dk, hvilket er en onlineforretning, der blandt andet handler med tapet. Af denne grund er det også oplagt, at de har en blog, der informerer og opdaterer dig som kunde på de nyeste trends og produkter, så du altid kan føle dig up to date på dette område. Ydermere finder du også artikler, der omhandler selve deres firma, så du altid er klar over, hvem det er, der sidder i den anden ende og skriver.

Pynt og detaljer

Når du endelig har skabt dig en base, kan du begynde at spekulere i den egentlige indretning af væggene. Det vil sige, at du skal vurdere, om du skal have billeder op, anden ophængelig dekoration eller hylder. Der er mange ting, som du kan hænge op på væggene, og du må endelig ikke glemme at gøre det, da indretning af væggene er med til at fuldende hele indretningen i rummet.