Kindle

At sidde i solen og læse bøger

At sidde i solen og læse bøger

Igen er hovedpersonen i problemer. Det ser sort ud. Jeg ved selvfølgelig inderste inde, at han nok skal klare ærterne igen. Det har helte en tendens til at gøre. Men hvordan kommer han ud af lige denne knibe? Jeg kan ikke regne det ud, og umiddelbart har min hovedperson heller ikke en plan endnu. Jeg trækker vejret, drikker lidt kaffe og læser videre. Jeg må og skal vide, hvad der sker.

Solen bager, og fuglene synger

Men jeg ænser det næsten ikke. Mine øjne flyver hen over min kindle, jeg har indstillet, så jeg kan læse, uden solen generer, mens mine fingre står for det med at komme videre i teksten. Jeg er et godt stykke inde i bogen, og jeg er bare fortsat der, hvor jeg var nået til i går. Men nu stiger spændingen, og jeg er ikke meget for at ligge historien fra mig, da min telefon ringer.

Sådan er det med spændingsromaner hver gang, jeg læser dem. Jeg må lære at sætte telefonen på lydløs, men det er måske lidt i overkanten. For jeg glemmer alt om tid og sted, når jeg læser, og det er sikkert sundt med et afbræk ind imellem. Så jeg husker at få drukket lidt vand også her i varmen.

Altid nye bøger at læse

Jeg er rigtig glad for denne nye måde at læse på. På min kindle er lyset altid perfekt. På min kindle kan jeg nemt og hurtigt finde den næste bog, jeg gerne vil læse. Den ligger godt i hånden, så ny kan jeg sidde op og solbade, samtidig med jeg læser, uanset hvor stor en bog, det er, jeg er i gang med.

Jeg behøver ikke en gang solbriller. Jeg bruger dem dog alligevel, men det er nok mest en vane. Men min kindle, det er den bedste nye vane jeg har fået.