catering københavn

Maden var den berømte prik over i’et

Maden var den berømte prik over i'et

Det praktiske med tvillinger er, at alle større fester holdes samlet. Så er der kun den ene ting at tænke på. Men de var ret langt fra at være enige om hvilken menu, der passede til deres konfirmation, og vi skulle finde noget, der både passede i deres smag, men som samtidig ville falde i alle gæsternes smag også.

Derfor skulle det være en buffet

I stedet for tre klassiske retter foreslog jeg og deres mor, at en buffet ville være en løsning i stedet. De ville kunne vælge noget, de begge gerne ville have, og samtidig ville alle gæsterne kunne vælge blandt de mange retter. Det er også lettere med et stort bord med al maden på end at have servering med tjenere, og så var den del på plads. Vi skulle bare finde en leverandør til det hele.

Vi kiggede på nettet efter et godt firma, for selvom de to ikke var enige, så var der dog enighed om, at det skulle smage godt og være rigtig lækkert. Desuden skulle der både være steg og flødekartofler, men grøntsagstærter var også på programmet. Så vi sad alle fire og kiggede rundt på nettet sammen, og det var her, vi fandt http://ebuffet.dk/.

De kunne håndtere den opgave

Den mad, vi bestilte, tilfredsstillede ikke kun begge tvillinger, som i sig selv kan være en udfordring, men også alle gæsterne. Jeg tager hatten af for, at de kunne levere perfekt og varm mad til os alle sammen, og at det samtidig kom punktligt. Det smagte herligt alt sammen, og der var alt det, tvillingerne kunne lide. Og lidt til.

For vi andre gik heller ikke sultne fra bordene, og med mad som dette, var der lagt en god bund for en rigtig god dag for os alle sammen. De var rart at kunne fokusere på de to hovedpersoner og ikke på noget som helst andet.