Overvågning

Det sidste er nu på plads

Det sidste er nu på plads

Vi har renoveret hele huset, og nu er haven også ved at være på plads, å er der kun de sidste små krampetrækninger, som skal på plads, og så kan vi flytte ind i det gamle hus fra 1789.

Sikkerheden er vigtig

Det sidste, vi skulle have op, var overvågningskameraer, og så var vi klar, men vi havde overskredet vores budget, så der var ikke mange penge tilbage til overvågning, men det er desværre nødvendigt, når jeg som guldsmed arbejder hjemmefra nogle gange om ugen.

Vi havde snakket med låsesmede og med andre, som normalt ville forestå sådan noget, men det var noget dyrere end det, som vi kunne betale,så vi havde ledt på internettet, og heldigvis så havde vi fundet et sted, som solgte den samme gode kvalitet, men til billige penge, og så skulle vi selv installere det, men det er nu ikke det, som er det store problem.

Vi snakkede med vore venner, og det viste sig, flere havde handlet med dem, og de var meget tilfredse, så vi tøvede ikke og placerede en ordre på overvågningskameraer og andre ting, som skal gøre, vi er sikre i eget hjem.

Hurtig levering af vores sikkerhed

Allerede få dage efter kom det, som vi havde bestilt frem, og vi kunne begynde at sætte dem op, så faktisk blev det ikke det sidste vi satte op. Det blev leveret så hurtigt, at de var oppe før lyset. Meget imponerende.

Kvaliteten var bestemt i orden, og når vil til sommerhuset skal have overvågning om nogle måneder, så ved jeg godt, hvor jeg skal handle det. Der er ingen tvivl om, at det er samme sted, som skal levere det, vi skal bruge. Prisen var mere end rimelig, og der er intet at udsætte på hverken kvalitet eller den service, som vi fik fra deres kundeservice, alt er langt over, hvad vi kan forvente til den pris.