the

Lækker te fra de bedste fabrikanter hos Carstensens Tehandel

Lækker te fra de bedste fabrikanter hos Carstensens Tehandel

Er der noget mere hyggeligt end at putte sig i sin yndlingslænestol med et lunt tæppe, en god bog og en kop varm og velduftende te! Te er en integreret del af den danske hygge. Eftermiddagste er et fænomen, man ofte ser i den engelsktalende del af verden, og den stammer fra de engelske koloniherrers adoption af den indiske chai-tradition. Og herfra har vi i Danmark altså hentet idéen til at bruge den delikate bryg som middel til afslapning efter en lang arbejdsdag.

Køb te fra hele verden hos Carstensens Tehandel

Hvis du leder efter inspiration til en ny favorit-te, kan du med fordel besøge Carstensens Tehandel. Er du ikke bosiddende i området omkring Aabenraa, hvor Carstensens Tehandel residerer fysisk, har indehaveren oprettet en velassorteret webshop på adressen carstensens-tehandel.dk. Her kan du gå på opdagelse i et bredt udvalg af te fra blandt andet Indien, Kina, Sri Lanka (Ceylon te), Afrika, Nepal, Java og Europa, hvor områder som Georgien og Azorerne også har en interessant produktion af te. Du finder selvfølgelig de mest kendte varianter af te – grøn te, sort te og hvid te – og de mere eksotiske som den japanske matcha the, den afrikanske rooibos og den krydrede indiske chai.

Urtete og helsete hos Carstensens Tehandel

Ud over de traditionelle tesorter finder du også urtete i webshoppen på carstensens-tehandel.dk. Urtete er ikke te som sådan, men snarere tørrede urter, på hvilke man ved hjælp af varmt vand kan lave udtræk. De fleste former for urtete er velsmagende og aromatiske, og egner sig på grund af deres mangel på garvesyre fint som kold te eller iste. De mest kendte former for urtete er pebermynte-te, brændenælde-te, lakridsrods-te, vanilje-te og mælkebøtte-te, men urtete fås med mange forskellige ingredienser såsom fennikel, salvie, kommen, citrongræs eller kanel. Se alle de forskellige varianter af te på carstensens-tehandel.dk