invendige døre

Sådan vælger du de rette døre til hjemmet

Sådan vælger du de rette døre til hjemmet

Dørene i en bolig har en kæmpestor betydning for boligens udtryk og stil. Mange tænker ikke over det, da dørene blot er implementeret på forhånd, men alligevel bør man have dørene for øje. Det kan skabe en helt ny stil at udskifte dørene i hjemmet, og dette kan være det sidste, der sætter prikken over i’et. Men hvilken slags dør skal man vælge – både når det gælder yderdøre og indvendige døre? Dette kan du læse mere om lige her.

 

Indvendige døre – lukket af eller åbenhed

Når det kommer til valget af indvendige døre, er det vigtigt, at man får overvejet, om man skal have en aflukket dør eller en dør med glas. Den helt lukkede dør vil sørge for, at man får privatliv, når døren lukkes. Dette er især ideelt ved badeværelser, soveværelser og børneværelser. Gælder det indvendige døre til stuer, køkkener, entréer og kontorer, vil en dør med glas være smuk. Disse døre med kig er blevet yderst moderne for tiden, da de skaber god rummelighed og lys. Du kan se et bredt udvalg af indvendige døre på https://www.melholt.nu/.

 

Yderdøre – husets førstehåndsindtryk

Yderdøren er det første indtryk, man får af huset, da det er den første passage, man skal passere for at komme indenfor. Derfor gælder det om at vælge en yderdør, der passer til husets udtryk samt er flot at se på. Her er det en smagssag, om man foretrækker lyse glasdøre, mørkere døre af træ, et spændende farvevalg eller døre med mønstre. Dog er det essentielt, at man vælger en yderdør af kraftig kvalitet, da den skal modstå vind og vejr.

 

Uanset om du overvejer en ny yderdør eller indvendige døre, vil det skabe fornyelse i hjemmet. Har du et ønske om en dør med glas, kan du vælge stile i alt fra topstyret, dannebrog, bondehus, sidehængte, fastkarms, kombi og palæ.