E-bøger

Læs og lær på samme tid

Læs og lær på samme tid

Jeg kan godt lide bøger, hvor der er en udvikling. Ikke kun romaner, der folder sig ud over mange sider, men også den slags bøger, hvor man lærer sig selv bedre at kende på godt og ondt. Det er både givende og udviklende, og det er den slags bøger, der er gode at tage frem, når der er et kapitel, du lige har brug for. Men det kræver så, at du er derhjemme, hvor bøgerne normalt står, og det kan være lidt upraktisk, hvis du som jeg også bruger den slags i løbet af din hverdag.

Af samme årsag har jeg efterhånden flere e-bøger end almindelige bøger. På den måde har jeg dem altid med mig, og det kræver kun batteri på computer, telefon eller tablet, så er jeg kørende. Det er rart at vide, det er ved hånden, hvis jeg har brug for det. Ved at købe alle mine bøger det samme sted, så er det endda endnu lettere, for så er der kun en side, jeg skal være opmærksom på. Det er det bedste råd, jeg kan give videre, når det kommer til e-bøger.

Du bliver lidt afhængig

Jeg har altid været lidt afhængig af bøger. De har sin egen charme, som alle der kan lide at læse kan skrive under på. Det samme gør e-bøger, men det er bare bedre. Der er fri adgang til dem, lige meget hvor du er henne. Den del kan jeg ikke længere være forden, og jeg kan ikke længere forestille mig at købe en almindelig bog længere, nu denne nye verden har åbnet sig for mig.

Om lidt skal jeg på en længere togrejse. Min telefon og tablet er ladet op og klar, og så kan jeg vælge mellem alle mine bøger eller bare forkæle mig selv med en ny. Derfor er e-bøger vejen frem.