daniel wellington

Smukt og stilfuldt ur

Smukt og stilfuldt ur

Det bliver ikke mere moderne end et Daniel Wellington ur. For mig er det indbegrebet af det, jeg har lyst til at gå med og vise frem til hverdag og fest. Det, der virkelig fanger, det er, at der ikke findes den stil eller det tøj eller den begivenhed, som dette ur ikke kan bruges til. Det er tidløst design i en moderne kontekst, og jeg vil rigtig gerne have sådan et ur.

Min favorit er sort og sølv

For mig er det også et spørgsmål om at finde et ur, der passer til det, der er mi oveni. også her leverer Daniel Wellington, for ikke kun kommer urene i mange forskellige varianter og farver, det er også muligt at skifte remmen ud selv og dermed få et helt nyt ur, hvis det er det, du har lyst til. Det sidste er virkelig genialt. I stedet for at skulle have mange ure, så kan du have det ene, der kan ændres hele tiden og dermed komme til at ligne noget helt nyt.

Jeg fokuserede derfor primært på at finde et, der havde en sølvfarvet urkasse og en sort urskive. Jeg fandt lige det Daniel Wellington ur på nettet. Endda billigere end i forretningerne. Med en sort nylonrem, så lige er mig. I hvert fald lige for tiden.

Køb ind online

Alt det, der er moderne lige nu, det har også en tendens til at koste. Jeg har ikke råd til det hele, men ved at købe meget af det på nettet, så bliver der bedre råd. Der er store fordele ved nethandel, og besparelsen er bare en af dem.

Uret kom på få dage. Endnu et plus.Så nu pynter det sorte og sølvfarvede ur med det omvendte D og det almindelige W om mit håndled, og jeg er lykkelig for at have købt det.