Anita

Undertøj skal sidde godt

Undertøj skal sidde godt

Undertøj skal have den helt rigtige størrelse, og så skal det være lækkert at have på. Det må også gerne se lækkert ud, for når det andet, jeg har på, er lækkert og pænt, betyder det så meget at vide, at det også ser sådan ud inderst. Det er bare sådan med undertøj, som det også er med alt andet tøj, at det er nemt at finde de gængse størrelser. De findes alle steder og i alle kvaliteter. Men søger du pludseligt de størrelser, der ikke er så almindelige, så er det straks mere besværligt. Især hvis det også skal være pænt.

Jeg har fundet et mærke

Jeg har efterhånden trawlet de fleste forretninger igennem, men der har været langt mellem noget, der var godt. Jeg ved faktisk ikke, hvorfor jeg ikke havde kigget på nettet, men det var måske fordi, jeg ikke forventede, at det ville være anderledes der. Her tog jeg heldigvis fejl, for på https://mlmodel.dk/damer/dame-bh-lingeri-undertoej/anita-comfort-bh fandt jeg lige det, jeg havde haft brug for. Et stort udvalg, der samtidigt er meget smukt at se på. Og hvor størrelserne bare er helt rigtige. Sådan er det i hvert fald for mig, så der er sikkert andre, der kan få den samme glæde, som den jeg har fået. 

Passer perfekt

Undertøj, der passer perfekt, har også den fordel, at det ser godt ud under tøjet. Det bliver næsten usynligt og meget diskret. Det gør sig godt under alt slags tøj, og det sætter jeg pris på. Det er lækkert at have på, og jeg kan havde det på under alt. Det kan kun anbefales på alle områder. Jeg har købt flere, både hvad angår farver og modeller, og jeg er glad for dem alle sammen. Nu ved jeg, at der også er noget lækkert undertøj til mig og i min størrelse, og det råd vil jeg gerne give videre.